دوغ یکی از نوشیدنیهای پر طرفدار و پر مصرف در ایران است. یکی از معایب دوغ هزینه بالای حمل و نقل و نگهداری آن است زیرا بیش از 95 درصد وزنش را آب تشکیل می دهد. از طرفی دارا بودن رطوبت موجب فساد زود هنگام و کپک زدن دوغ می گردد که متاسفانه ممکن است دوغ های مصرفی حاوی مواد نگهدارنده باشند تا فاسد نشوند. اگر دوغ به صورت جامد تولید گردد به علت وزن و حجم کم هزینه حمل و نقل و نگهداری بسیار پایینی خواهد داشت و به جهت جامد بودن به سردخانه نیازی ندارد و فاسد نمی شود. این دوغ جامد می تواند ب ...